Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Wie verdient een hart onder de riem?

De Texelse Roparunners hebben een actie bedacht waarmee Texelaars een eilandgenoot die getroffen is door kanker kunnen aanmelden voor ‘Een Hart onder de Riem’.

Al ruim tien jaar doet het team mee aan de Roparun, een hardloop-estafettetocht van ruim 500 kilometer. Teams zamelen geld in dat door de Stichting Roparun landelijk wordt verdeeld over organisaties die zich inzetten voor mensen met kanker en hun naasten. Hospice Texel heeft zodoende al twee keer een donatie ontvangen. “Nu willen we graag zelf iets doen voor Texelaars met kanker. Daarom zetten we een klein deel van de opbrengst van onze activiteiten en sponsorwerving in voor de actie ‘Een Hart onder de Riem’. Mensen met kanker die hiervoor worden aangemeld, brengen we wat lekkers om ze een spreekwoordelijk hart onder de riem te steken”, licht voorzitter Maikel van der Gracht toe. De lekkernij is ontwikkeld door de rennende bakkers in het team, met ondersteuning van hun werkgever Bakker Timmer.

Texelaars die iemand met kanker in hun omgeving een Hart onder de Riem gunnen, kunnen deze persoon tot tweede pinksterdag, maandag 29 mei, aanmelden via het grote hart op de homepage van deze website of klik hier: hartenactie

 

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in