Headerfotohartonderderiem

Wie gun je een Hart onder de Riem?

Ken jij of weet jij iemand op Texel die is getroffen door kanker en wel een oppepper kan gebruiken? Meld hem of haar dan aan voor onze actie ‘Een Hart onder de Riem’.

Al jaren doet ons team mee aan de monster-estafettetocht de Roparun en zamelen we via activiteiten en sponsoracties geld in voor dit goede doel. Via Stichting Roparun worden alle landelijk ingezamelde sponsorgelden verdeeld over organisaties en initiatieven die zich inzetten voor mensen met kanker en hun families. Ook op Texel.

Als Texelse Roparunners willen we daarnaast ook graag direct iets doen voor Texelaars met kanker. Daarom besteden we een klein deel van ons ingezamelde geld aan deze actie.

Op het formulier hiernaast kun je t/m vrijdag 8 december iemand aanmelden die jij met wat lekkers een Hart onder de Riem wilt steken. Wij zorgen ervoor dat die attentie namens jou wordt bezorgd.

Vul naam, adres en woonplaats in van de ontvanger en ook je eigen naam en telefoonnummer. De door jou ingevulde gegevens gebruiken we uitsluitend om de attentie namens jou te bezorgen en om je eventueel te bellen in het geval er onduidelijkheden zijn.

Deelname is gratis. Je kunt alleen mensen aanmelden die op Texel wonen.

Ik gun de onderstaande persoon een Hart onder de Riem

Vul de voornaam van de persoon die jij een Hart onder de Riem wenst in
Vul de achternaam van de persoon die jij een Hart onder de Riem wenst in
Vul de postcode van de persoon die jij een Hart onder de Riem wenst in
Vul het huisnummer van de persoon die jij een Hart onder de Riem wenst in
Vul de postcode van de persoon die jij een Hart onder de Riem wenst in

Jouw gegevens

Vul jouw naam in
Vul jouw telefoonnummer in (0222-123456)

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in