Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Van der Linde sponsort regenjassen

Een onderdeel van je sportoutfit waarvan je hoopt dat je het zo min mogelijk nodig gaat hebben is regenkleding. Maar als het wel nodig is dan ook maar een hele goeie jas, en die hebben we nu. Het volledige team heeft een fraaie AGU regenjas gekregen, gesponsord door Van der Linde Fietsen

Aanleiding hiervoor is de laatste etappe van de editie van 2022, waarin het team door een plotselinge weersomslag werd overvallen en diverse teamleden na de finish in Rotterdam last kregen van onderkoeling omdat ze volledig doorweekt waren. Bij de evaluatie van deze Roparun kwamen goeie regenjassen daarom als wens op tafel, waarna teamlid Arnold Leijstra contact opnam met Erwin van der Linde. Die begreep het belang direct en na een rondje passen voor de juiste maat konden de jassen in de teambespreking op vrijdag 6 januari worden uitgedeeld. Het teamlogo siert de borst en het sponsorlogo staat op de rug, beide in reflecterende print.

De eerste test is inmidels geweest, tijdens de Snertloop konden de jassen met succes door de deelnemende teamleden worden ingezet.

Het team is heel blij met deze mooie jassen en bedankt Van der Linde Fietsen dat ze dit mogelijk gemaakt hebben!

 

regenkassen-4
regenjassen-3
regenjassen-1
regenjassen-2

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in