Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Present in Oosterend!

In een prachtig versierd dorp mochten we zaterdag 5 augustus jl. in de Peperstraat een kraam gebruiken voor ons Roparunteam. We stonden tegenover nummer 38 en konden daar diverse diepzinnigespreuken lezen, die als tegeltjes voor het raam hingen. Dit zorgde voor de nodige hilariteit. Cees Aris van nummer 38a voorzag ons van koffie, thee en frisdrank en bij hem mochten we van het toilet gebruik maken en onze fietsen stallen. Erg fijn! De handel bestond uit Roparun kalenders 2024, knuffeltjes, sokjes en pannenlappen van Emmie Boom, vuurpijlen van De Razende Bol, lichtpuntjes, gehaakte dekentjes en kussentjes en tweedehands boeken. Daarnaast begonnen we om half  twaalf met de verkoop van broodjes knakworst, gesponsord door Spar Kalverboer uit Oudeschild. Het liep allemaal rustig door en we konden regelmatig een praatje houden met de bezoekers van onze kraam. De één bekeek alle spullen zorgvuldig, de ander kwam doelgericht voor een kalender of broodje. Ook werd er gesnuffeld in de boeken en wist Leen opnieuw vuurpijlen aan de man te brengen. Het was gezellig en sfeervol, tot om half twee de regen losbarstte. We hebben het nog drie kwartier volgehouden, maar het werd steeds lastiger om de spullen droog te houden. Onder de kraam stroomde een goot vol water, het dak van de kraam was doorgezakt door een flinke hoeveelheid water en door de wind kwam de regen van opzij de kraam in. Toen onze buren even na twee uur de spullen in hun kraam begonnen in te pakken, hebben we de knoop doorgehakt en hun voorbeeld gevolgd. Ondanks de regen was het een gezellige en geslaagde dag. Goed voor de teambuilding om in een kleine groep mee te doen aan een evenement als dit.

Onze dank is voor Spar Oudeschild, Cees Aris van nummer 38a en de uitstekende organisatie met koffie, thee en broodjes van het marktteam van Oosterend Present!

We hebben heel veel voorbijgangers zien grinniken om de hierbij geplaatste tegel. Soms liepen ze zo snel dat ze de kleine lettertjes vermoedelijk niet hebben kunnen lezen...

Verslag: Marian van Tatenhove

 

OP-2023-4
OP-2023-4
OP-2023-3
OP-2023-1
OP-2023-2

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in