Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Estafetteloop 'Texel - 5x5'

Texel komt weer in beweging!

Omdat de afgelopen maanden alle evenementen -inclusief de loopevenementen die zij zouden organiseren- zijn afgelast, heeft het Texelse Roparunteam samen met Sportstichting Texel een leuk alternatief bedacht.

Aangezien mensen namelijk wel individueel mogen en kunnen (hard)lopen organiseren de Texelrunners en Sportstichting Texel een ‘Virtuele estafette in de week van 15 juni tot en met 21 juni.

Hoe werkt het? 

De bedoeling is dat er een team samengesteld wordt van vijf personen. Het team kan bestaan uit gezinsleden, familieleden, vrienden, collega’s, buren, enz.. Deze vijf personen lopen allemaal 5 km waar en wanneer ze willen. Je mag zowel hardlopen als wandelen. Houd daarbij natuurlijk wel minimaal de bekende 1,5 meter afstand tot andere weggebruikers. Je kan natuurlijk ook in meer teams meedoen als je wil.

Wanneer de afstand gelopen is geef je ‘bewijsmateriaal’ door aan je teamcaptain in de vorm van een foto of een selfie van onderweg en je tijd (min/sec.). 

De teamcaptain stuurt dit voor zijn of haar team naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De foto’s worden na afloop gepubliceerd op de nieuwe website van de Texelrunners: www.roparuntexel.nl.

Er is geen wedstrijdelement, de insteek is dat iedereen gezellig mee kan doen en in beweging komt voor het goede doel. 

Doen jullie ook mee?

De kosten om mee te doen zijn € 5.- per persoon, dus €25,- per team. De opbrengst gaat geheel naar de Texelrunners en komt ten goede aan de Roparun. De Roparun is een non-stop estafetteloop van meer dan vijfhonderd kilometer van Parijs en Bremen naar Rotterdam. Er wordt geld opgehaald voor mensen met kanker en hun gezin.

Aanmelden is mogelijk via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De inschrijving sluit op zaterdag 13 juni. Meer info? Bel (0222) 313471.

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in