Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Afscheid van een fan

De Wensambulance bracht donderdag 7 juli Marcel en Greet Hoogendoorn uit Rotterdam naar het eiland. Bij de vuurtoren hebben we Marcel met een deel van het team gedag gezegd en uitgezwaaid voor zijn laatste etappe.  

In maart 2013 maakten Marcel en Greet als eersten gebruik van de mogelijkheid die de Roparun biedt voor een vakantie op Texel. Marcel onderging toen al enige jaren behandelingen tegen kanker en daarom waren zij dankbaar voor het aanbod om een week op Texel te verblijven. In september van datzelfde jaar kwamen zij terug op Texel om de leden van de Texelrunners te bedanken. De daaropvolgende jaren zijn Marcel en Greet regelmatig op Texel geweest én stonden zij als het even kon op het laatste wisselpunt van de Roparun om het Texelse team aan te moedigen voor de laatste etappe. Dit is door de leden van het team erg gewaardeerd want zo tegen het einde van de jaarlijkse estafette is extra support altijd welkom. Ook dit jaar waren ze in Rotterdam bij de aankomst van het team aanwezig. Bij die gelegenheid vertelden ze dat het helaas niet goed gaat met Marcel en zijn wens was om nog één dag met zijn vrouw, zijn hond, broer en beste vriend op Texel door te brengen. De wensambulance heeft dat mogelijk gemaakt. 

Dank voor jullie belangstelling en aanmoedigingen gedurende de afgelopen jaren, Marcel en Greet!  
Jullie straalden en genoten donderdag tijdens jullie bezoek en we wensen dat jullie er de komende tijd samen van na kunnen genieten.  

Dit bericht is in overleg en met toestemming van Marcel en Greet geschreven en geplaatst.

 

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in