Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Texelvakanties

Texelvakanties beheert en verhuurt al ruim 30 jaar vakantiehuizen, villa’s, landhuizen, bungalows en appartementen met veel comfort en privacy. Texelvakanties verhuurt in totaal zo’n 130 accommodaties. Ruim de helft daarvan is onderdeel van appartementencomplex Juliana aan de Badweg in De Koog. Vanuit de schitterende appartementen met balkon hebben de gasten een majestueus uitzicht over de Noordzee en/of het eiland.

Op loopafstand van het centrum van De Koog ligt Villapark Kamperfoelie, een kleinschalig 5-vijfsterrenpark met 36 luxe villa’s. Een verscholen paradijsje met veel aandacht voor de tuinen rondom de villa’s. Maar ook een accommodatie midden in het Texelse bos of aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel behoort tot de mogelijkheden.

Texelvakanties stelt hoge eisen aan de huizen die worden verhuurd. “Ze moeten veel comfort bieden en op een bijzondere plek staan. Onze gasten willen het eilandgevoel ervaren. Ze zoeken rust en ruimte, met nette tuinen en privacy of luxe appartementen met zeezicht. Juist die bijzondere locaties zijn onze grote kracht”, vertelt eigenaar Rob van der Werff. “Onze doelgroep wil het op vakantie beter hebben dan thuis. De kunst is om je gasten dan nog te verrassen ook. Het leukste wat je kunt horen is dat ze bij het uitchecken zeggen: hier zou ik wel willen wonen.” Alle vakantieverblijven zijn gevestigd in en rond De Koog. “Vlakbij zee én vlakbij de gezelligheid van het dorp.” Sinds twee jaar beschikt Texelvakanties over een exclusieve attractie. In samenwerking met de zweefvliegclub kunnen gasten tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van het Texelvakanties - zweefvliegtuig. Een geweldige ervaring en natuurlijk een heel mooi uitzicht op ons mooie eiland. Raadpleeg de website of kom langs bij onze receptie voor een gratis brochure. In veel accommodaties is uw huisdier ook van harte welkom. 

Verhuur van vakantiewoningen
Texelvakanties verhuurt de mooiste accommodaties van Texel. Van luxe appartementen met uitzicht op zee tot ruime familiehuizen midden in de texelse natuur. Een vakantie bij Texelvakanties staat voor kwaliteit en comfort. Via deze website kunt u een accommodatie boeken maar wij zijn ook 6 dagen per week telefonisch bereikbaar op 0222-317542 en per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Uitgelichte sponsors