Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Snertloop heel gezellig

De Texelrunners kunnen terug kijken op een zeer geslaagde actie; de Snertloop van zaterdag 4 februari vanaf het Slufterrestaurant trok maar liefs 78 deelnemers. Eerst de inspanning door de prachtige omgeving van De Slufter en daarna een heerlijke kom erwtensoep. Het werd al snel gezellig druk bij de inschrijving voor de snertloop. Ook de jeugd was goed vertegenwoordigd. Elke deelnemer kon aangeven welke afstand de voorkeur had en kreeg vervolgens enkele gidslopers toegewezen. Er waren gidslopers voor de 5, 7, 11 en 16 kilometer en voor verschillende tempo’s. De groep die de langste afstand liep vertrok het eerst. Groepen die korter liepen vertrokken later, zodat iedereen rond half vijf terug kon zijn in het Slufterrestaurant. De groepen kwamen elkaar soms tegen, omdat er groepen waren die in tegenovergestelde richting het parkoers liepen. Prestatie, maar ook gezelligheid. 

Na afloop was het in het Slufterrestaurant een drukte van belang. De deelnemers raakte niet uitgepraat over de prachtige loop rond de Slufter. Het weer was de atleten ook gunstig gezind; weinig wind en zelfs een waterig zonnetje prikte nog even door de sluierbewolking. En na een inspanning lieten de deelnemers zich de kom snert goed smaken.

De Texelrunners willen alle deelnemers en het super vriendelijke Slufterpersoneel heel hartelijk bedanken. Piet Bakelaar liep niet mee maar kwam wel even langs om een tientje te doneren voor het goede doel. 

De opbrengst van deze Snertloop was €615 voor de Roparun

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in