Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Roparun Benefietdiner 2019

Zaterdagavond 2 maart vond in Paal 9 ons jaarlijkse benefietdiner plaats. De gasten werden verwelkomd door de zoete klanken van de stem en het gitaar van Thomas Heijdeman, die de avond muzikaal omlijstte. Het welkomstwoordje door Jan Nico van der Ploeg, onze team-captain, werd afgesloten met de slogan van de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Daarna werden de 65 deelnemers uitgenodigd bij het stampottenbuffet, bestaande uit boerenkool, hutspot, zuurkool, rookworst en speklapjes. Toen het peil in de juspan daalde, werd voor sommige gasten pas duidelijk dat er ook overheerlijke gehaktballen waren. Tijdens het eten werd bijgepraat met oude bekenden en vonden nieuwe kennismakingen plaats. Aan de ene tafel kwam het boerenleven aan de orde, terwijl aan de andere tafel de actuele gebeurtenissen op Texel werden besproken. De uitdaging en het plezier van zwemmen in en roeien op de Waddenzee werd besproken en een nieuw teamlid kreeg fietstips van een ervaren Roparun-fietser. Ondertussen werd iedereen door het personeel regelmatig voorzien van een drankje.

Dirk Haker verhaalde op enthousiaste wijze van zijn belevenissen tijdens fietsvakanties in Jemen, Zuid-Afrika, Chili en Argentinië. Ook sprak hij van de gastvrijheid, die hij mocht ervaren tijdens deze en andere reizen in binnen- en buitenland. Na de mooie verhalen van Dirk, pakte Thomas zijn gitaar weer op en werd onder het genot van koffie, thee en diverse drankjes nog een poosje nagepraat.

Goed gevuld en tevreden vielen bij een enkele deelnemer de ogen dicht. De sfeer was goed, het was gezellig en het eten smaakte heerlijk. De organisatie kijkt tevreden terug en bedankt de mensen van Paal 9 voor de gastvrijheid en Thomas en Dirk voor hun mooie bijdrage aan de avond. De opbrengst van de avond is 870 euro!

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in