Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Planten & bollenverkoop Oudeschild

's-morgens op 6 april al vroeg uit de veren, dit heeft twee redenen, enerzijds omdat we te horen hebben gekregen dat Oudeschilders vroeg naar Erik Kalverboer (Spar) gaan om zo de drukte op zaterdag voor te zijn. Ten tweede omdat we vandaag alle bloemen en planten zelf op moeten halen bij kwekerij Halsema omdat zijn bus niet beschikbaar is.

Leen en Frits melden zich om 8:15 allebei bij Halsema met een voertuig, alles inladen en snel naar de Spar in Oudeschild, waar Marian al klaar stond om te helpen met opbouwen. Al snel kwamen de eerste mensen vragen waar wij voor stonden. We hebben die dag dan ook veel mensen kunnen uitleggen waar de Roparun voor staat. Er ging al snel een raam boven de Spar open van een van de appartementen met de vraag of we misschien al trek hadden in een kop koffie. Wij Marian, Leen, en Frits hebben de stand bemand tot 10:00 uur waarna het Ras Oudeschilder team Ed en Eduard het van ons overnam. Zij werden ook voorzien van koffie en koek door de medewerkers van de Spar en rond het middaguur kwam de bovenbuurvrouw langs met een lekkere kop soep.

Wat ons nog nooit is overkomen is dat we die morgen de voorraad tot twee maal toe hebben moeten aanvullen, er gingen met enige regelmaat grote orders de deur uit. Om 13:00 uur werd het team afgelost door Bea en Harry die tot 16:00 uur ook lekker hebben kunnen verkopen. Het was uiteindelijk voor ons een geweldige verkoopdag met een omzet van € 852,70! Enig puntje voor verbetering was de buitentemperatuur, maar helaas hebben wij dat niet zelf in de hand.

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in