Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Midwinter barbecue Paal 9

Bij paal 9 werd op 23 janauri een midwinter BBQ georganiseerd door de Texelrunners.

Tijdens een wat winderige avond werden alle gasten ontvangen rond 17:30 in Paal 9. De voorzitter van de Texelrunners had een kleine speech voorbereid. Hierin werd iedereen bedankt die bij het diner aanwezig was en werd aan de hand van een mooi voorbeeld uit eigen kring verteld wat het doel is van de Roparun. Om 18:00 werd het buffet geopend. Buiten stond een grote ronde BBQ waarop het vlees werd bereid. In het midden van de BBQ werd een klein vuurtje gestookt en op de stalen ring rond het vuurtje werd het vlees bereidt. Binnen stonden allerlei salades, sausen, een stoofpotje van wild hert, broodjes en patat. Van de BBQ kwam uitsluitend wild zwijn waarvan Spar Goënga het vlees had klaargemaakt. Van de BBQ kwamen saté, hamburgers en filetlapjes welke allemaal erg goed smaakte.

Vanaf het eerste moment was het erg gezellig mede door de muzikale omlijsting gedurende de avond door Jaap Dros en Niels Lely. Af en toe werd er zelfs luidkeels meegezongen! Tussendoor werden alle gasten vriendelijk bediend door het personeel. Na het hoofdgerecht was het tijd voor een lekker ijsje waarin de keuze lag tussen een perenijsje en een split.

Alles bij elkaar was het en zeer geslaagde avond waarbij uitsluitend positieve reacties te horen waren.

De totale opbrengst voor de Texelrunners bedraagt €2000,- welke geheel ten goede zal komen aan de Roparun.

De Texelrunners bedanken alle gasten en ook zeker Jaap Dros en Niels Lely voor de muzikale omlijsting, Spar Goënga voor het klaarmaken van het wild zwijn en Paal 9 voor het beschikbaar stellen van het paviljoen en het faciliteren van de midwinter BBQ.

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in