Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

previous arrow
next arrow
Slider

Hemelvaartloop 2014

Crossloop Roparunners succes

De crossloop gehouden op Hemelvaartsdag is wederom succesvol verlopen. De loop die in de negentiger jaren grote bekendheid onder zowel de Texelaars als toeristen had, en toen georganiseerd werd door voetbalclub s.v. De Koog, is door de Roparun nieuw leven ingeblazen. Met het doel geld in te zamelen voor Stichting Roparun werd deze loop voor de tweede keer georganiseerd.

De loop over 1.5km voor de jeugd werd gewonnen door Mart Kikkert, 2de werd Tijn Zeeman. Bij de meisje was Jasmijn Baptist over deze afstand de snelste.

Bij de 4 en 8 km kwamen veel lopers aan de start. Het rondje dat onder de duinen langs richting Bertus Nol en dan terug via Hopmans boet naar het voetbalveld van sv De Koog ging, werd een echte strijd . David van Lochem was op de 4km de snelste gevolgd door Jimmy Krugers en David Schild. Bij de dames op deze afstand was Jasmijn v.d. Burg de snelste.

Op de 8 km was Robert Bakker de snelste gevolgd door Coen Schoonheden. Voor de 3de plaats was het heel lang stuivertje wisselen tussen Maikel van der Gracht en Jan Zijm, waarbij Maikel van der Gracht uiteindelijk met de eer ging strijken. Hij kon ook Martin Baptist, Peter ter Burg, Frits van der Gracht en Jeroen Smits, die zich in de laatst fase ook nog gingen bemoeien met deze derde plaats, achter zich laten. Bij de Dames won Ester Hakvoort voor Remkje Mulder.

Traditie getrouw werd er na afloop nog een verloting gehouden. Door de organisatie waren er diverse prijzen van het bedrijfsleven binnengehaald. Veel deelnemers gingen dan ook met een leuk presentje naar huis. Een geslaagde loop en mede door de gastvrijheid van voetbalclub sv. De Koog weer een mooi evenement.

Fotos-van-29-mei-2014-1
IMG0987
IMG0989
IMG0990
IMG0991
IMG0993
IMG0995
IMG0998
IMG0999
IMG1000

 

Uitgelichte sponsors