Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Hartenactie keert terug!

Wij houden de komende tijd opnieuw een ‘Hartenactie’. Texelaars kunnen een eilandgenoot die getroffen is door kanker aanmelden voor ‘Een Hart onder de Riem’.

Al ruim 10 jaar doen wij mee aan de Roparun, een hardloop-estafettetocht over ruim 500 kilometer. Deelnemende teams zamelen geld in dat door de Stichting Roparun landelijk wordt verdeeld onder organisaties die zich inzetten voor mensen met kanker en hun naasten. Hospice Texel heeft bijvoorbeeld ook al twee keer een donatie ontvangen. Ons team voelde een urgentie om, naast het geld dat voor de landelijke stichting wordt opgehaald, zelf ook iets op het eiland te doen voor mensen die getroffen zijn door kanker. Afgelopen voorjaar hebben wij daarom voor het eerst een Hartenactie georganiseerd en dat was een groot succes. De ontvangers waren blij en vaak ontroerd door de onverwachte attentie waarvoor ze door een bekende waren aangemeld. De lekkernij is ontwikkeld door de rennende bakkers van ons team, met ondersteuning van hun werkgever Bakker Timmer.

Aanmelden
Texelaars die iemand in hun omgeving met kanker willen ondersteunen en een Hart onder de Riem gunnen, kunnen deze persoon tot en met vrijdag 8 december aanmelden via het grote, rode hart op de homepage van deze website. Daarmee kom je op het aanmeldformulier. De actie geldt uitsluitend op Texel en er zijn geen kosten aan verbonden.

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in