Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Een oase op Texel

Lees hieronder een verslag van een gezin dat heeft kunnen genieten van een weekje op Texel om weer bij te komen.

Na een zware periode van onderzoeken en uitslagen kregen wij de gelegenheid aangeboden, van Stichting OOK, om “bij te komen”. Zij boden o.a. een vakantiehuis op Texel aan. Het doel om mensen te faciliteren die te maken hebben met de ziekte kanker, is volledig geslaagd! Wij werden enorm in de watten gelegd. Eigenaar mevr. Polman onthaalde ons met een enorme warmte, waardoor alles heel persoonlijk werd. Wat ook heel prettig was…wij konden onze hond meenemen, “geen probleem”.

Een prachtig huis, voorzien van alle gemakken. Vrij recentelijk is dit huis verbouwd, voelt zeer lux en comfortabel aan. Een mooi detail; in de mooie douche is een solarium/UV-lamp geïnstalleerd. Kortom, een prachtig huis op een mooie locatie. Ook de lokale VVV voorzag ons van vele gratis entree bewijzen, welke wij allemaal met heel veel plezier hebben verbruikt, zoals o.a. Ecomare, de vuurtoren en Kaap Skil. Ook het eiland is heel bijzonder. Wij hebben wel het geluk gehad dat de hele week de zon scheen, afgewisseld met zware wolkenpartijen, wat standaard is op Texel.

Een prachtige week welke nog meer bijzonder was bij het idee/gevoel dat er nog mensen zijn die ons een hele prettige tijd hebben bezorgd. We zijn een ieder daarvoor erg dankbaar en zouden graag anderen willen stimuleren om dit voorbeeld te volgen, indien mogelijk.

Dankbare groeten!

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in