Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Voedselbos Texel

Het Voedselbos is een Texels familiebedrijf in hart en nieren. Vanaf 1994 door Willem en Trudy Boersen stapje voor stapje opgebouwd en inmiddels, met de oorspronkelijke idealen in het achterhoofd, door de tweede generatie overgenomen. In onze familie staat de volgende generatie aan het begin van haar leven. Op het bedrijf gebruiken we organische meststoffen en biologische bestrijding, zodat we een duurzaam voedselbos kunnen achterlaten voor Anniek en haar generatiegenoten. 

In het Voedselbos brengen we fruitproductie uit de tuinbouw en biodiversiteit uit de natuur samen. Door een grote biodiversiteit aan planten en insecten toe te laten in het Voedselbos, zien we de productiviteit van de gewassen toenemen. Onze gewassen en producten worden geteeld, geplukt en geproduceerd op de Texelse bodem, door onze familie die al generaties lang op Texel woont, met Texelse schapen en lammetjes naast de deur. Hoe Texels wil je het hebben. 

Het allerbelangrijkste van de oogst vinden wij dat het zo lekker is, dat je bijna niet kan stoppen met eten. Daarom kiezen wij voor o.a. de meest sappige aardbeien en zoetste snoeptomaatjes. Door de duurzame teelt kunt u erop vertrouwen dat onze oogst gezond is. 

Het Voedselbos met zelfpluk, terras en boerderijwinkel is geopend vanaf 1 april 2023 tot 1 november. In de periode van 1 november tot 1 april kunt u onze producten kopen in onze zelfbedieningswinkel. Deze is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Locatie: aan de Middellandseweg tussen Den Burg en Oudeschild, tegenover de Texelse Bierbrouwerij.

Meer info vindt u op onze website.

Uitgelichte sponsors

Inschrijven nieuwsbrief

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in