Wij zijn
ROPARUN TEXEL

Wij leveren samen een sportieve prestatie om

geld op te halen voor mensen met kanker

20190609_1015351
20190609_183652
20190610_083726
Groepsfotoonderweg20192
previous arrow
next arrow

Roparun Estafetteloop - AFGELAST

Roparun Estafetteloop AFGELAST

Ondanks dat op donderdag 15 april de vergunning voor de Roparun estafette is ontvangen, mag de Roparun estafette niet doorgaan op zondag 2 mei.

De organisatie heeft te horen gekregen dat de Roparun Estafetteloop die zondag 2 mei zou worden gehouden helaas niet door mag gaan. Hoewel er in eerste instantie toestemming voor was gegeven en de organisatie er alles aan heeft gedaan om het evenement 'Coronaproof' te kunnen organiseren, heeft de gemeente besloten om het evenement op dit moment toch niet toe staan. Reden is dat de organiserende Sportstichting Texel gerelateerd is aan de gemeente en dat het gemeentebestuur de schijn van 'voortrekken' t.o.v. andere, al dan niet commerciële organisaties wil voorkomen. De 28 teams die zich hebben opgegeven krijgen allemaal bericht dat de estafetteloop verplaatst wordt, hopelijk mag het eind juni wel doorgaan. Een nieuwe datum wordt zodra dat kan bekendgemaakt. De contactpersonen van de teams zullen per mail op de hoogte gesteld worden.

 

Tijdens de Roparun-estafette lopen teams van jong en oud samen, in estafettevorm, 21 of 30 kilometer door een prachtig, authentiek gedeelte van het eiland. Eem team bestaat uit vier personen: er loopt steeds één persoon terwijl de drie anderen fietsen. Om de kilometer staat een paaltje en wordt er gewisseld. De start is om 14.00 uur bij Stayokay in Den Burg. Inschrijfgeld: minimaal €10.-per team van 4 personen, maar meer is zeer welkom. Het is tenslotte voor een goed doel! Deelname is mogelijk vanaf 9 jaar en inschrijven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitgelichte sponsors